Warning: Use of undefined constant nazwa1 - assumed 'nazwa1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /1rest/podkategoria.php on line 312
Urządzenia do obróbki termicznej i mechanicznej w gastronomii i cateringu
Obróbka termiczna w kuchni gastronomicznej ma wielkie znaczenie i jest częścią przygotowywania wszelkich potraw mięsno-rybnych. Do obróbki tej zaliczamy opiekanie, podgrzewanie za pomocą profesjonalnych opiekaczy i salamandrów, pieczenie i gotowanie na tłuszczu we frytownicach, oraz pieczenie i grillowanie mięs na urządzeniach o nazwie kontakt grill
Napisz do nas
Dane firmy
Rest
Profesionalne wyposażenie gastronomii
Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.
tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@gastrorest.pl
Copyright © 2024 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa
wyposażenie gastronomii Warszawa| bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych | hurtownie gastronomiczne warszawa | salamander urządzenie gastronomiczne