Kuchnia

Wyposażenie profesjonalnej kuchni i zaplecza to podstawa każdego zakładu gastronomicznego i cateringu.  Do prawidłowej działalności i funkcjonowania służą meble ze stali nierdzewnej, piece konwekcyjno- parowe, separatory tłuszczu, rozdrabniacze odpadów, szafy i komory chłodniczo - mrożnicze, zmywarki podblatowe i kapturowe, grile, frytkownice. Na każdym zapleczu winny znajdować się kuchnie gazowe, elektryczne, drobny sprzęt pomocniczy, różne pojemniki, regały metalowe. Do utrzymiania czystości służą skoncentrowane płyny myjące.

W obecnych czasach jest bardzo popularna nowoczesna kuchnia wymaga sprzętu w postaci  pacojeta,  sous wide i szokowych zamrażarek, oraz chłodziarek

Jako hurtownia wyposażenia gastronomii wykonujemy na zlecenie nowych podmiotów projekty kuchni, lub wyceny potrzebnego sprzętu.

 

 

 

 


Gotowanie produktów w próżni

Pacojet - mikser gastronomiczny

Kuchnia Polska

Copyright © 2014 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa