Oferta dotyczy sprzedaży do większych obiektów gastronomicznych urządzeń w postaci prostych, przepływowych separatorów tłuszczu o nazwie SEP-01 o przepływie 0,75 litra/s; SEP-02 o przepływie 1.5litra/s, oraz separatora SEP-03 o mocy przepływu 3 litrów na 1 sekundę. Powyższe urządzenia pozwalają na przechwytywanie i zatrzymywanie tłuszczów roślinnych i zwierzęcych przerabianych w trakcie mycia naczyń w restauracjach, obiektach cateringowych i przetwórstwie spożywczym. Urządzenia wykonane są z blachy kwasoodpornej, szlifowanej o grubości 1.5 mm. Posiadają też idealny wyjmowany kosz, który przechwytuje większe odpadki i jest wyjmowany przez otwieraną klapę. Celem łatwego mycia separatory posiadają otwór do spłukiwania. Każde urządzenie posiada króćce przyłączeniowe wg normy DIN 11850
Napisz do nas
Dane firmy
Rest
Profesionalne wyposażenie gastronomii
Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.
tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@gastrorest.pl
Copyright © 2024 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa
wyposażenie gastronomii Warszawa| bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych | hurtownie gastronomiczne warszawa | salamander urządzenie gastronomiczne