wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Mandoliny jako urządzenia do krojenia warzyw w kuchni gastronomicznej.

Krojenie warzyw twardych i miękkich w kuchni gastronomicznej to zajęcie pracochłonne. Dla kucharzy oferujemy urządzenia profesjonalne w postaci mandolin jako urządzeń bardzo popularnych w gastronomii. Dzięki tym urządzeniom oszczędzają Państwo czas , jak również wygląd podanych warzyw na talerzu.


Mandolina V Professionnelle o innowacyjnym kształcie noży I unikalnym mechanizmie do precyzyjnego ustawienia grubości krojonych warzyw. Urządzenie posiada ergonomiczny dociskacz, oraz dużą pojemność suwaka Kroi nawet miękkie warzywa jak pomidory. Jakość produktu bardzo dobra.

Urządzenie do krojenia, szatkowania warzyw i owoców w kostkę o nazwie La Mandolinie Ultra 2. Dodatkowe funkcję to krojenie w wafle, plasterki i faliste pałeczki. Ostrze z jednej strony gładkie, z drugiej ząbkowane. Dodatkowo w ofercie ergonomiczny dociskacz do wykonywanych ruchów

Mandolina Swing Pro firmy De Buyer pokryta powłoką antybakteryjną, posiadającą podwójne ostrze gładkie i faliste, oraz dodatkowe ostrza 4-10 i 2-7 mm. Wykonana ze stali nierdzewnej i tworzywa.