Salamandry do opiekania, podgrzewania, smażenia potraw

Salamandry do opiekania, podgrzewania, smażenia potraw służą praktycznie do beztłuszczowego przyrządzania naraz kilka produktów. Urządzenia posiadają regulację mocy grzejnej, oraz osłony zapobiegają utratę ciepła. W zależności od typu urządzenia salamandry posiadają grzałki na górze, dole, lub w obydwu poziomach. W sprzedaży posiadamy całą gamę tych urządzeń dla gastropnomii od prostych po ultraszybkie ze sterowaniem elektronicznym.

 


Salamander ultraszybki SER-60 elektryczny z cyfrowym panelem sterowania. Urządzenie posiada kwarcowe promienniki podczerwieni. Najważniejsza cecha salamandra to krótki czas nagrzewania. Po 20 sekundach gotowy do opiekania. Posiada płytę witro ceramiczną, oraz czasomierz od 5 sekund do 90 minut. Produkt wysokiej klasy. Całkowite wymiary 60x48x52 cm.

Salamander jako typ opiekacza potraw SEF 450 z jednym górnym elementem grzewczym i wyjmowanym rusztem. Wymiary komory45x35x21.5 cm. Zasilanie urządzenia 230 V i mocy 2300 W.

Salamander jako opiekacz potraw SFE 450I z dwoma elementami grzewczymi, górnym i dolnym o oddzielnym zasilaniu. Wyjmowany ruszt. Wymiary wewnętrzne 45x35x21.5 cm. Zasilanie jednofazowe o mocy1445 W.

Opiekacz-salamander potraw SGE 650 o wymiarach komory 65x35x21.5 cm Posiada dwa niezależne elementy grzewcze na górze urządzenia. Moc grzałek 1300+1700 W. Zasilanie jednofazowe

Salamander potraw do opiekania, pieczenia SFE 650I. Wymiar komory 65x35x21.5 cm z trzema elementami grzewczymi. Dwa górne i jeden dolny. Niezależne elementy grzania. Moc grzałek 1300+1700+1700 W. Zasilanie na jedną fazę.

Salamander gazowy SG-70 z ruchomą podstawą w dostępie trzech stron na tacę GN 1/1. Moc urządzenia 7.4 kW, wymiar całkowity 75x45x46 cm. Salamander wykonany ze stali nierdzewnej, o satynowym wykończeniu.

Copyright © 2014 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa