wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Wałkowarki do wyrobu ciasta na pizze

Wałkownice to specjalistyczne urządzenia do wałkowania mechanicznego ciasta na pizzę oraz pieczywa. Przy większych ilościach wytwarzania pizzy wałkowarki niezbędne w gastronomii


Wałkowarka ST mechaniczna do wyrobu ciasta na pizzę i pieczywo. Wałek o długości 31 cm. Regulacja grubości ciasta 0d 1 do 4 mm. Urządzenie elektryczne na prąd jednofazowy.

Wałkownica do ciasta FI32N firmy Bartcher. Urządzenie elektryczne, idealne do zimnej obróbki ciasta na pizzę, placki, pieczywo. Grubośc formowania ciasta od 0,3 do 5.5 mm. Dlugośc wałka 32 cm.

Wałkownica EUR.HA.01 do ciasta na pizzę lub innych wyrobów cukierniczych. Placek 40 cm prostokątny, lub odmiana urządzenia do placka okrągłego o średnicy 40 cm. Korpus urządzenia ze stali nierdzewnej. Produkt dobrej jakości z Europy zachodniej. Możliwość ustawienia grubości placka. Prosty w obsłudze na prąd jednofazowy.