Obieraczki mechaniczne w gastronomii do ziemniaków i warzyw jak marchwi, buraków służy do obierania produktów przez masę ścierna, która zapewnia dokładne obieranie bez kaleczenia. Oferujemy urządzenia do zastosowania w kuchniach zbiorowego żywienia, które składają się z zespołu zbiorników, podstawy, zespołu napędowego, z zespołów łożysk, wałka płuczki, oraz obieraczki i pokrywy. Obieraczki są o różnych pojemnościach dostosowane do wielkości zakładu gastronomicznego
Napisz do nas
Dane firmy
Rest
Profesionalne wyposażenie gastronomii
Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.
tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@gastrorest.pl
Copyright © 2024 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa
wyposażenie gastronomii Warszawa| bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych | hurtownie gastronomiczne warszawa | salamander urządzenie gastronomiczne