wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Kociołki do podgrzewania i serwowania zup

Na stoły bankietowe, obiadowe, śniadaniowe celem serwowania gorących zup używamy w gastronomii kociołków elektrycznych, lub podgrzewanych na pastę. W ofercie znajduje się też podgrzewacz na pastę z dwoma kociołkami do serwowania zupy.


Kociołek do zup KITCHEN LINE 8 litrowy wykonany w obudowie ze stali malowanej na czarno. Pokrywa kociołka i pojemnika na wodę ze stali nierdzewnej. Urządzenie na prąd elektryczny z regulacją mocy grzewczej. Wymiary o wysokości 36 i średnicy 34 cm.

Kociołek do zup Hendi Save Energy – 8 litrowy wysokiej jakości. Obudowa wykonana z polipropylenu z izolacją termiczną. Zbiornik na wodę z aluminium, oraz wkład za zupę ze stali 18/10. Zabezpieczenie przed przegrzaniem, oraz z pokrywą z twardego, przezroczystego poliwęglanu. Zasilanie na prąd elektryczny.

Bardzo funkcjonalny 10 litrowy czarny ST kociołek do podgrzewania zup, kremów, sosów z pokrywą z zawiasami i wycięciem na łyżkę. Grzałka elektryczna z termostatem. Obudowa wykonana ze stali malowanej

Kociołek elektryczny ST do zup podawanych na stołach biesiadnych. Urządzenie elektryczne wysokiej jakości. Obudowa wykonana z tworzywa wysoko udarowego.

Kociołki z podgrzewaczem nadstawnym