Stoły chłodnicze do pizzy z drzwiami, nadstawkami chłodniczymi, szufladami

Do wykonania znakomitego ciasta na pizzę służą specjalistyczne stoly neutralne, lub podgrzewane. Te specjalistyczne urządzenia do pizzy winny znajdować się w każdym lokalu  gastronomicznym, ktory wytwarza, serwuje, lub sprzedaje na wynos ten zankomity produkt. W ramach wyposażenia gastronomii oferujemy dla pizerii, restauracji, barów stoły takowe o różnych gabarytach i funkcjach dodatkowych zastosowanych w stołach do produkcji pizzy.


Stół do wyrabiana pizzy z nadstawką chłodniczą ST o wymiarach 2015x800x1415 mm z blatem granitowych. Urządzenie posiada 7 szuflad neutralnych i nastawę chłodniczą. Stół p[osiada wymuszony obieg powietrza i elektroniczny wyświetlacz temperatury. Wnętrze i obudowa wykonana ze stali nierdzewnej.

Stół chłodniczy do produkcji pizzy 2 drzwiowy ST z komorą w standardzie GN1/1 o długości 90 cm. Agregat umieszczony na dole stołu, posiada wymuszony obieg powietrza oraz zakres temperatury od 2do 8 stopni. Idealny do małych lokali gastronomicznych. Przystępny cenowo. Produkt dobrej jakosci.

Copyright © 2014 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa