Bufet w gastronomi-zastawa do ekspozycji i serwowania produktów w sali bankietowej, restauracyjnej, hotelowej, oraz w cateringu

Wszelkie imprezy organizowane w formie bankietów, śniadań, czy kolacji uroczystych winny być serwowane w odpowiednich naczyniach, ciągle podgrzewane i odpowiednio dla oka ludzkiego wystawione w odpowiedniej konfiguracji. Ekspozycja gotowych produktów to sukces każdego lokalu gastronomicznego i hotelowego.

Poniżej z katalogu bufet oferujemy do sprzedaży całe spektrum konfekcjonowanej luksusowej zastawy do ekspozycji i serwowania produktów i dań gotowych wyprodukowanych w gastronomii na eleganckie rauty, śniadania, bankiety, kolacje, oraz imprezy cateringowe.

Oferujemy: podstawy bufetowe, dystrybutory soków i napoi, miski, podgrzewacze, pojemniki, stojaki, salaterki, talerze, półmisy, pokrywy, łyżki, piramidy bufetowe, tace metalowe i porcelanowe, schody szklane do ekspozycji. Oferta dotyczy też dzbanków z arcorocu i poliwęglanu, zaparzaczy, termosów, koszy i koszyków na pieczywo, desek, oraz gamy akcesorii pomocniczych , pojemników i przyprawników. Wszelkie produkty o pięknym desingu o dużej wartości użytkowej produkowane przez Europejskich producentów.

 

Copyright © 2014 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa