Piecyki konwekcyjne dla kuchni gastronomicznych

Piecyki konwekcyjne na prąd to urządzenia do pieczenia potraw w małych kuchniach gastronomicznych jest narzędziem standartowym w ramach wyposazenia, dla dużych lokali i zakładów piece takowe są maszynami dodatkowymi i spełniają swoją rolę w godzinach mniejszego natężenia gości.

 


PPiecyk konwekcyjny, elektryczny, SMEG ALFA 43, sterowany manualnie. Urządzenie na prąd jednofazowy, o mocy 3000 W i zakresu temperatury od 50- do 250 stopni. Piec posiada jeden wentylator, oraz podwójne oszklone drzwi zew stali nierdzewnej. Cztery tace ze stali powlekanej. Zakres regulacji czasu do 1 godziny, lub na pracę ciągłą. Produkcja włoska. Piec nowoczesny. - zakres regulacji temperatury

Piecyk konwekcyjny Roller Grill model FC 340 z minutnikiem manualnym do 2 h. Urządzenie wyposażone w trzy ruszty stalowe. Zasilanie prąd o mocy 2400 W. Powierzchnia robocza rusztu 39x33 cm. Piec posiada równomierny rozkład temperatury pieczonych produktów.

Mały piecyk konwekcyjny Roller Grill model FC 260 z minutnikiem manualnym do 2 h. Urządzenie wyposażone w trzy ruszty stalowe. Zasilanie prąd o mocy 1500 W. Powierzchnia robocza rusztu 33x33 cm. Piec posiada równomierny rozkład temperatury pieczonych produktów.

Copyright © 2014 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa