wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Opiekacze elektryczne do pizzy, bagietek, zapiekanek, mięsa, kiełbasek

Opiekacze elektryczne to proste urządzenia do pieczenia, opiekania zmrożonych, lub świeżych pizzy, bagietek, zapiekanek w restauracjach, barach. stołówkach . Opiekacze występują o otwartych, jak również zamkniętych rusztach. Posiadają też różne wymiary w zależności od oferowanego modelu.


Opiekacz elektryczny OE-2-1 z rusztem odkrytym, z dwiema niezależnymi grzałkami, oraz ogranicznikiem temperatury. Wymiary opiekacza 46x21x20 cm. Urządzenie proste, ale bardzo funkcjonalne w gastronomii. Idealny do pizzy, kiełbasek, bułeczek. Zakres ustawienia czasu do pieczenia od 0-15 minut.

Opiekacz elektryczny OE-2, lub OE-2/ST czyli funkcja utrzymywania stałej temperatury po upieczeniu. Urządzenie do pieczenia pizzy o średnicy 32 cm. Dwie zamknięte grzałki. Wymiary rusztu 34x33 cm, całe urządzenie 38x46x21 cm. Idealny opiekacz do bułeczek, zapiekanek, kiełbase

Opiekacz elektryczny OE-3, lub OE-3/ST z funkcją utrzymywania stałej 100 stopniowej temperatury po upieczeniu. Urządzenia do pieczenia pizzy o średnicy do 43 cm. Dwie grzałki niezależne, z wyłącznikiem dolnej. Wymiary rusztu 45c44 cm. Opiekacz wykonany ze stali nierdzewnej