Zestaw Rapid Infusion nowa technologia w gastronomii

Oferowany zestaw Rapid Infusion to nowa technologia w gastronomii polegająca że syfon w raz z końcówkami przeprowadza proces infuzji, który umożliwia nadanie płyną dowolnego smaku w krótkim czasie. Pierwszy krok to możliwość połączenia aromatycznych substancji stałych jak ziół, przypraw, owoców z cieczami jak alkohol, oleju, wody, octu w syfonie ISI. Stosując nabój ISI Cream do syfony powstaje ciśnienie, a smak produktów stałych przechodzi do cieczy. Ta operacja nadaje niepowtarzalny aromat produktowi końcowemu i tworzy niepowtarzalny aromat naturalnych składników. Instalując i wykorzystując końcówkę Rapiod Infusion redukuje się ciśnienie powstałe w syfonie bez możliwości utraty produktu końcowego. Prosta obsługa, szybka, dająca duże efekty smakowe w gastronomii.


Zestaw Rapid Infusion

Końcówka rapid infusion, sitko, uszczelka silikonowa, oraz szczoteczka do czyszczenia

Pokaz obsługi zestawu Rapid Infusion

Copyright © 2014 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa