wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Hotmix jako multifunkcjonalny mikser termiczny dla nowoczesnej kuchni w gastronomii

Hortmix Pro jako wielofunkcyjny sprzęt dla nowoczesnej kuchni spełniający rolę robota z funkcjami thermomixu. Maszyna umożliwia w zależności od modelu siekanie, ubijanie, mieszanie, mielenie, rozdrabnianie, zmiękczanie, proszkowanie, pasteryzowanie, gotowanie, opiekanie, duszenie, kandyzowanie, prażenie, karmelizowanie i inne czynności przetwarzanie potraw. Urządzenia o wielkich możliwościach kreacji dla szefów kuchni w gastronomii i cateringu. Hotmix jedyny w sprzedaży profesjonalny termiczy mikser do pracy od minus 24 do plus 190 stopni. Powtarzalność własnych receptur w 100%. Osiągane obroty do 16 tyś na minutę.


Najmocniejszy Hotmix Pro Combi o mocy całkowitej silnika 4050 W. Jest to połączenie dwóch hotmixów Pro Breze i Pro Gastro w jedną całość. Przeznaczony do podgrzewania i chłodzenia potraw wytwarzanych. Maszyna pozwala na szybką pasteryzację dania w pojemniku grzewczym. Dwa niezależne silniki. Ilość biegów 26 i czas pracy ciągłej 4 godziny. Możliwość tworzenia własnych programów za pomocą oprogramowania na PC.

Profesjonalny pojedynczy Hotmix PRO Gastro o grzałce 800 W i mocy całkowitej silnika 2300. Model posiada 26 biegów, pojemność pojemnika 2 litry. Zakres obrotów do 12500 na minutę. Posiada nie nagrzewającą się obudową dzieży urządzenia. W zestawie pojemnik z nożem, nakładka miksująca, pokrywka z miarką.

Hotmix Pro Breze, pojedyncze urządzenie jako mikser termiczny, jedyny na rynku chłodzący do minus 24 stopni. Model posiada 26 biegów. Ustawianie co 1 stopień. Zakres obrotów do 8 tyś na minutę. Produkt rewelacyjny i niepowtarzalny.